reklama
Giercownia - Gry Online

Profil: smwikunia

Login: smwikunia
Płeć: Kobieta
Zarejestrowany: 20.12.2008r.
Ost. logowanie: 23.02.2012, 18:53
Punkty: 557
Wiek 25
Status offline
Opis

sobota, 04.04.2009r.

smwikunia zagłosowała
Ocena
(1)
Opis gry: Wyobraź sobie, że jesteś pod wpływem alkoholu. Wracasz z pubu i musisz dojść do domu, po drodze czeka Cię wiele trudności, ale musisz dać radę!
smwikunia zagłosowała
Ocena
(4)
Opis gry: Zabawa polegająca na odnalezieniu zgubionych kluczy. Zadanie z pozoru wydaje się łatwe jednak wcale tak nie jest ponieważ klucze są ukryte gdzieś pod rozrzuconymi po planszy, kolorowymi balonikami. Naszym celem jest odnaleźć wszystkie 3 klucze poprzez przekłuwanie tych właśnie balonów. W niektórych przypadkach wystarczy się dobrze przypatrzeć bo kluczyk wystaje, gorzej gdy kluczyk jest ukryty gdzieś pod balonem, a my nie mamy czasu.
smwikunia skomentowała
Treść komentarza: przesłam do 44suppppppppppeeerrr
smwikunia zagłosowała
Ocena
(3)
Opis gry: Pomóż Shrekowi doprowadzić kuleczkę do piłki.
Sterowanie za pomocą strzałek.
smwikunia skomentowała
Treść komentarza: bardzo fajne gierka ,tylko bardzo nudna i muzyka do kitu daje 3,5/9
smwikunia zagłosowała
Ocena
(3)
Opis gry: Pomysłowa zabawa dźwiękowa dla naszych najmłodszych giercowników. Posłuchaj odgłosów i odgadnij , które to zwierzę.
smwikunia skomentowała
Treść komentarza: super gra....ale dla tych młodszych daje 4,5/5
smwikunia zagłosowała
Ocena
(2)
Opis gry: Wyszykuj zakochaną parę na zimowy spacer.
smwikunia skomentowała
Treść komentarza: jaki ŻAL,, daje 1/2

piątek, 03.04.2009r.

smwikunia zagłosowała
Ocena
(5)
Opis gry: Sprawdź czy poradzisz sobie z przygotowaniem Sushi.
Sterowanie za pomocą myszki.

def. Sushi - potrawa japońska. Przygotowuje się ją z ryżu oraz najróżniejszych owoców morza, ryb, warzyw, grzybów i jajek. Przygotowuje się je na wiele sposobów, niezależnie jednak od sposobu przygotowywania, niezmienne jest to, że ryż do tej potrawy zakrapia się octem ryżowym. Mięsne składniki najczęściej są surowe, ale nie muszą takie być i nie jest to cechą charakterystyczną sushi. W przypadku sushi ze składnikami mięsnymi zaleca się jego spożycie w przeciągu maksymalnie trzech godzin od momentu przygotowania.
Polecamy: